Home / Blog / Accesorizarea Perfectă: Cum să asortezi bijuteriile din argint cu orice ținută

Accesorizarea Perfectă: Cum să asortezi bijuteriile din argint cu orice ținută

Accesorizarea Perfectă: Cum să asortezi bijuteriile din argint cu orice ținută
adaugat 13 Apr 2023
Distribuie
Bijuteriile din argint pot fi purtate în multe moduri diferite și pot fi utilizate pentru a adăuga o notă de eleganță și strălucire oricărei ținute.

Totuși, pentru a asorta într-un mod care să îmbunătățească aspectul tău, trebuie să ții cont de câteva sfaturi simple de stil și de gust.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să asortezi bijuteriile de argint cu ținuta ta:

 1. Ține cont de tipul de ținută
  Atunci când asortezi bijuteriile cu o anumită ținută, trebuie să ai în vedere stilul acesteia. Dacă porți o ținută casual, bijuteriile din argint cu un design minimalist vor fi alegerea potrivită. Dacă porți o rochie de seară sau o ținută elegantă, atunci poți alege bijuterii mai strălucitoare și mai îndrăznețe.

 1. Alege o culoare care să se potrivească cu ținuta
  Bijuteriile din argint vin în diferite nuanțe, astfel încât trebuie să te asiguri că culoarea bijuteriei se potrivește cu culorile ținutei tale.

 1. Nu exagera cu bijuteriile
  Unul dintre cele mai importante sfaturi când vine vorba de asortarea bijuteriilor este să nu exagerezi. Prea multe bijuterii pot da impresia de încărcare și pot face ținuta să arate nepotrivită. În schimb, alege una sau două piese și încearcă să le asortezi într-un mod echilibrat.

 1. Alege bijuterii care se potrivesc cu forma corpului tău
  Forma corpului poate juca un rol important în alegerea bijuteriilor. Dacă ai un gât lung, atunci poți alege un colier lung din argint, iar dacă ai un gât mai scurt, ar fi mai bine să alegi un colier mai scurt și mai strâns. De asemenea, dacă ai o față ovală, atunci poți alege cercei mai mari, iar dacă ai o față rotundă, ar fi mai bine să alegi cercei mai subțiri și mai lungi.

 1. Asigură-te că se potrivesc cu tipul de piele
  Atunci când alegi bijuteriile din argint, asigură-te că acestea se potrivesc cu tipul tău de piele. Persoanele cu pielea deschisă la culoare se vor potrivi cu nuanțe mai reci, în timp ce persoanele cu pielea mai închisă la culoare pot opta pentru bijuterii cu nuanțe mai calde de argint.

 2. Îmbină mai multe bijuterii într-un look
  Dacă vrei să porți mai multe bijuterii în același timp, asigură-te că le îmbini bine. Combinațiile cele mai reușite includ coliere și brățări subțiri, inele delicate și cercei mici. Evită combinarea mai multor bijuterii mari și opulente, deoarece acestea pot crea un efect exagerat și încărcat.

Atunci când alegi bijuteriile, este esențial să optezi pentru piese versatile, care pot fi asortate cu diverse ținute. Bijuteriile din argint sunt ideale pentru acest lucru, deoarece pot fi purtate cu ușurință în combinație cu aproape orice outfit, în special cu ținutele casual.


Este important să alegi bijuterii care să se potrivească cu mai multe articole vestimentare din garderoba ta, nu doar cu una singură.>> Ghid despre rolul argintului in sanatate
>> Ai bijuterii de argint? Nici nu bănuiești de câte boli te apără….
>> Cum cureți bijuteriile de argint. Ce trebuie să folosești
înscriere newsletter
Fii primul care află noutățile
înscrie-te la newsletterul nostru