Home / De ce noi
De ce noi

E-argint.ro este operat de SC HOLZ SILVER SRL, CUI RO8713670, cu sediul in DEVA, strada Veronica Micle, nr. 2, societate infiintata in anul 1996 si ofera o gama completa de bijuterii din argint (bratari, cercei, lantisoare, pandantive etc), modele clasice si modele fantezie.

Design-ul atractiv si modelele diverse satisfac gusturile unui numar mare de cumparatori.

Toate bijuteriile sunt executate in conformitate cu normele UE si sunt marcate cu marca de titlu, marca de responsabilitate și marca de stat.

Datorita localizarii noastre ne bucuram de clienti din toata tara, avem retea proprie de distributie extinsa in toate judetele tarii. Am reusit sa oferim o gama variata de produse exceptionale de o calitate remarcabila, clientii nostri primind periodic modele noi si deosebite.

Bijuteriile sunt importate din tari ca Italia, Tailanda, Polonia, India, Turcia sau productie romaneasca si sunt fabricate din argint cu puritate 92,5%, cu inalta tehologie si precizie mecanica. Produsele rezultate se bucura de un design atractiv si un grad deosebit de finisare.

 

Suntem bucurosi sa aflam cat de mult v-au placut bijuteriile pe care vi le-am oferit. Nu uitati, gama noastra de produse este imbunatatita permanent cu modele deosebite deci, va asteptam!

înscriere newsletter
Fii primul care află noutățile
înscrie-te la newsletterul nostru